Boka din tid online på den gröna knappen. Du är också alltid välkommen att ringa för att boka din tid eller om det är något du undrar över. Ett fåtal tider ligger ute på nätet för bokning.
Hittar du ingen tid som passar dig?  sms:a/ring Tel. 0735-434951
Välkommen!
Grandins Hälsa & Skönhet / Linda


Bra att veta inför besöket på salongen!
 • Tänk på att komma i tid så att inte andra kunder blir drabbade. Din behandling börjar det klockslag du bokat din tid. Vid sen ankomst förbehåller jag mig rätten att korta ner behandlingen, med hänsyn till efterkommande kunder. 
 • Om du vill göra några tillägg till din behandling ber vi dig meddela det vid bokningen, så vi avsätter rätt tid för dig.
 • Vi har tidsbokning Måndag to.m Fredag!
  Tiderna varierar hittar du ingen tid som passar dig - Ring så hittar vi en tid!
  Akuta tider: Om du inte hittar någon bokningsbar tid och har behov av en akut tid. Skicka ett mail. meddelande eller ring. Vi har nästan varje vecka några akuta tider till förfogande.
 • Vid förhinder/avbokning ber vi dig, med respekt för vår yrkesövning och andra kunder, att all avbokning ska ske senast 24 timmar före bokad behandling. I annat fall debiteras du för uteblivet besök motsvarande behandlingens värde. Avbokning sker med den kod du fick ifrån bokadirekt eller ring Tel. 0735-434951
 • Varför debiteras du?

  När du beställer (en) tid för behandling så gör vi ett muntligt avtal. Du (köparen) förbinder dig att komma till mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling. Jag (säljaren) förbinder mig att reservera denna tid för DIG och inte sälja den till någon annan. Så länge du inte avbeställer tiden, senast 24 timmar innan - så kan jag inte sälja den till någon annan. Därför är du betalningsskyldig. Du skulle inte häller acceptera att tvingas att vistas på din arbetsplats utan att dina arbetsgivare betalar lön till dig. Som egen företagare är min lön en del av omsättningen, dvs. pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.

  Tack för att du respekterar detta :)

  Tack på förhand :)


 

ÄR NI NÖJD SÄG DET TILL ANDRA, ÄR NI INTE NÖJD SÄG DET TILL OSS!!