Antirouge Treatment Behandling  40 min


En stärkande naturlig ansiktsbehandling med ekologiska produkter för dig som har en känslig hud, ytliga blodkärl eller Rosacea.
Här använder jag Maria Åkerbergs unika serum med växtextrakt från hästkastanjens frukt i kombination med hudvårdsprodukter som passar just din hudtyp.

Detta gör ansiktsbehandlingen:
Stärker huden
Hjälper vid ytliga blodkärl
Förbättrar hudens lyster och spänst
Inflammationshämmande, vilket passar vid tex. mild acne
Passar alla hudtyper, även känslig.

Behandlingen inleds med en anpassad rengöring och en mycket mild peeling där döda hudceller avlägsnas. Därefter appliceras Serum Antirouge Intensive som masseras/slussas in i huden. Ofta tillsätts en passande olja för en bättre massage. Ovanpå appliceras en vårdande och fuktgivande ansiktsmask. Under tiden som masken verkar gör vi en hårbotten massage. Behandlingen avslutas sedan med passande ansiktskräm och ögonkräm.

Behandlingen kan göras året om. Den är speciellt lämplig att göra när huden behöver lite extra omvårdnad och när den utsätts för stora påfrestningar såsom kyla, vind och sol.
För ett bra resultat krävs regelbundna behandlingar hos din terapeut. Vi rekommenderar en kur om fem behandlingar, två gånger per år.
Det är viktigt att även arbeta med rätt produkter hemma.

Bra att veta:
Huden bör inte utsättas för sol eller peeling de närmsta 24 timmarna efter behandlingen.
Produkter med mineralolja eller silikon stör direkt behandlingsresultatet.