Regndroppsmassage

Kallas även Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi.
En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor från Young Living används.

Klassisk Regndroppsmassage
Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, kan bl a stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar, din sömn och hjälpa kroppen att läka effekterna av stress. Ofta lindras en hel del rad problem på samma gång. Doften från oljorna påverkar även sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan.

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig även ha god effekt på många andra problem. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.
De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Du kan välja om du enbart vill ha behandling på fötterna eller ryggen, vilket tar ca 30-45 min, eller om du vill ha hela behandlingen (rygg och fötter) som tar ca 60-75 min. Den hela behandlingen är mest verksam, men beroende på vad du söker för så kan enbart fot- eller ryggmassage vara ett alternativ.

Regndroppsmassage

Klassisk Regndroppsmassage Helkropp ca 60-75 min.
Pris: 800 kr.

Antal sessioner
För att få bra resultat bokar du 3 sessioner i följd, helst inom 2 veckor. Hur lång tid mellan varje behandling är individuellt och beror på vilka besvär du har.